Ons product – Wij zijn gespecialiseerd in poloshirts

Mr. NiceGuy is (nu nog) gespecialiseerd in Poloshirts. Dat is een hele bewuste keuze, net als alle andere keuzes die wij maken.
Onze missie is dat we gewoon de Beste willen zijn in polo’s.

Een polo is namelijk toch stiekem het meest gedragen vrijtijds kleding item voor mannen. Na- en tijdens Corona is de vraag naar smaakvolle vrijetijdskleding enorm toegenomen en blijven we ons allemaal lekker wat relaxter kleden in de toekomst.

100% feelgood polo’s

Van eerlijke materialen gemaakt

Eigenlijk kan je als modebewuste man gewoon niet zonder een goede polo. Staat altijd cool, relaxed en sportief. Of je doet alle knoopjes dicht…super hip. Of gewoon zoals tenniskampioen René Lacoste (juist, die van het krokodilletje) tennisser en de ontwerper van de polo, het ooit bedoeld heeft; 1 of twee knoopjes open.
(dat hangt dan wel weer samen met je hoeveelheid borsthaar..)

Supercomfortabel, soft-touch cotton; voelt (bijna) net zo zacht als de kus op je eerste date en wordt natuurlijk van de allermooiste 100% organic-katoen gemaakt. De polo van Mr Niceguy is altijd en overal stijlvol en easy going. Smartcasual en helemaal van nu..

Mr. Niceguy heeft geen scala aan verschillende pasvormen; “urban fit”, “relaxed fit” of “casual fit”… dat vind Mr. NiceGuy veel te ingewikkeld! Keep it simple; Mr. NiceGuy heeft maar 1 model en 1 pasvorm, dat is lekker makkelijk en die is gewoon precies goed.. laat dat maar aan ons stylingteam over. Mr NiceGuy’s zitten niet te strak, dus hoef je niet de hele tijd je buik in te houden. Maar zeker ook niet te wijd want een tent koop je maar ergens anders. Hij is gewoon precies goed, zoals het moet.

Maximaal draagcomfort want elke Mr. NiceGuy heeft ook een constante pasvorm, maakt niet welke kleur of welke maat, de pasvorm is en blijft altijd hetzelfde; hoef je alleen maar je maat te onthouden.