Fair Trade & Productie – Ethische normen en waarden staan bij ons bovenaan

Ethische normen en waarden staan bij ons bovenaan en onderzoek leert dat gelukkig steeds meer consumenten (82%) dat net als wij essentieel vinden bij hun aankoopbeslissing.

Mr. NiceGuy’s worden daarom lekker local, met heel veel liefde hier in Europa handmade gemaakt. Fairtrade en ethisch verantwoord in een kleine fabriek waar de arbeidsomstandighedenbuitengewoon goed zijn en mensen gewoon eerlijk hun brood verdienen.

Dus gegarandeerd(!) geen rare en mensonterende toestanden in verweggiestan fabrieken. Tegelijkertijd ook weer een stuk duurzamer want ..juist.. een stuk dichterbij en dat scheelt nogal CO2 uitstoot en een kleinere footprint.

Daarom kunnen wij ook een eerlijke prijs voor onze Mr. NiceGuy; overal en altijd €69,95 zowel online als bij onze retail partners.

Als relatief klein modebedrijf zijn wij in staat alles in detail te monitoren en te organiseren naar onze eigen normen en waarden, dit in tegenstelling tot de grote machtige wereldmerken. Van de keuze voor de juiste grondstoffen tot de verpakking en transport. We zitten er zelf bovenop!